Primarul Comunei Malaia

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.
×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Malaia, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.  

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Malaia, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei Malaia

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

       
User On-Line:       Accesari: 458437      Dupa ip: 47204      Ultima acesare : 2022-09-28 14:58:03  

16 Aprilie
Postat de: malaia
Hits: 76

AUTORECENZEAZĂ-TE ONLINE

Recensământul numără toate persoanele si locuinţele din România: câţi suntem, în ce condiţii locuim şi muncim, ce studii și ce ocupaţii avem. Aflăm o dată la 10 ani. Solicită ajutorul unui recenzor!

Citeste mai mult

22 Noiembrie
Postat de: malaia
Hits: 145

Anunț

PROIECT PENTRU AMENAJAMENT PASTORAL, COMUNA MALAIA, JUDEȚUL VÂLCEA

Citeste mai mult

08 Aprilie
Postat de: malaia
Hits: 319

Anunț

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, responsabil pentru implementarea măsurilor de mediu și climă din Programul Național de Dezvoltare Rurală ( PNDR ) 2014 - 2020, prin care se acordă plăţi compensatorii fermierilor, urmăreşte intensificarea acţiunilor de informare a tuturor utilizatorilor de terenuri Agricole situate în zone eligibile pentru măsurile de mediu și clima ale PNDR.

Citeste mai mult

23 Martie
Postat de: malaia
Hits: 318

STUDIU DE OPORTUNITATE

Privind închirierea/concesionarea a suprafeţei de 486,95 ha pajişti proprietatea privată a comunei Malaia, judeţul Vâlcea

Citeste mai mult

12 Februarie
Postat de: malaia
Hits: 346

PROGRAM DE COLECTARE ELECTROCASNICE

18.02.2021 - CIUNGETU
19.02.2021 - MALAIA
22.02.2021 -  SALISTEA

Citeste mai mult

    © 2017 Primăria Comunei Malaia